Teapot  

Klantenservice

1. Verzendkosten
2. Verzenden als cadeau
3. Betalen
4. Account aanmaken en inloggen
5. Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten

1. Verzendkosten

De standaard verzendkosten binnen Nederland zijn slechts €3,95 inclusief BTW.

Wij berekenen geen verzendkosten voor bestellingen boven de €50,00

2. Verzenden als cadeau

Je kan de bestelling als cadeau naar een ander adres versturen. Het afleveradres kan worden ingevoerd bij het afrekenen.

3. Betalen

Er zijn twee manieren om te betalen. "Op rekening" en "iDEAL".
De betalingsmogelijkheid "Op rekening" is alleen van toepassing voor bedrijven.
Alle andere klanten zijn aangewezen op iDEAL.

Indien iDEAL niet mogelijk is, dan dient "Op rekening" te worden geselecteerd. Wij zullen per email een factuur sturen voor betaling met creditcard of Paypal. Na ontvangst van de betaling zullen wij de bestelling versturen naar het opgegeven adres.

Klanten buiten Nederland hebben geen "iDEAL" mogelijkheid en dienen "Op rekening" te selecteren als betaalmogelijkheid. Wij zullen per email een factuur sturen voor betaling met creditcard of Paypal. Na ontvangst van de betaling zullen wij de bestelling versturen naar het opgegeven adres.

4. Account aanmaken en inloggen

Je kan bij Xtrend.nl bestellen met en zonder account. Een account is handig voor vervolgbestellingen. Je hoeft je gegevens dan niet meer opnieuw in te voeren.

Bij de eerstvolgende bestelling kan dan direct worden ingelogd bij uw gegevens in de afrekenmodule.
De eenvoudigste manier om een account aan te maken is registreren aanvinken bij het afrekenen van je eerste bestelling. Deze optie wordt geboden bij het invoeren van uw gegevens onderaan de pagina.

Bij inloggen via de menubalk kunnen altijd de gegevens, zoals naam, e-mailadres, bezorg- en factuuradres en betalingsgegevens, worden gewijzigd.

5. Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten

Klik hier als je het wachtwoord bent vergeten. Je komt vervolgens op een pagina waar je het e-mailadres of gebruikersnaam kunt invoeren. Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met daarin jouw gegevens.

(empty)
 
Nederlands  English